Gratis kennismaking

Hi! mijn naam is Marrit,

Veel groenten, verse ingrediënten en vooral geen pakjes… Zitten en de tijd nemen voor je eten. Ik heb nooit anders geweten, maar inmiddels weet ik dat dit zeker niet altijd vanzelfsprekend is.

De omslag om van gezond eten en leven mijn werk te maken, kwam toen ik in het buitenland woonde en een auto-immuunziekte kreeg, met bijbehorende medicatie. Waar ik eerst sportte en gezond at om niet ‘te dik’ te worden, en dus ook veel te mager at (maar daarover later meer!), voelde ik nu de behoefte om mijn lichaam van binnen te reinigen, of zelfs te genezen, door het te gaan voeden met de juiste natuurlijke producten en voedingsstoffen. 

Ik ging me verdiepen in de natuurgeneeskunde. Welke voeding kan bijdragen aan het verminderen van mijn klachten? Wat is het effect van beweging, ontspanning en overige factoren zoals stress en slaap op je mentale gestel? Hoe blijf je in balans in een leefomgeving die altijd maar méér van je vraagt?

Beetje bij beetje hervond ik de balans in mijn fysieke en mentale gezondheid. Dit smaakte naar meer en een paar jaar geleden heb ik het corporate leven verlaten en ben ik eindelijk gaan doen wat ik al zo lang wilde: anderen helpen een gezond leven te leiden. Want mijn glas is altijd halfvol, ik voel me fit en energiek, zit letterlijk en figuurlijk lekker in mijn vel en dat gun ik iedereen!

Mijn werkwijze

Mijn werkstijl is gedreven, gedegen, enthousiast, recht door zee, begripvol met een gezonde dosis humor. Ik combineer mijn orthomoleculaire kennis en ervaring, indien nodig met een uitgebreid lab onderzoek, om gezondheidsklachten op te sporen en deze op duurzame wijze te behandelen. 

Mijn focus ligt op het creëren van een bewuster en waardevoller leven en ik kijk altijd welke gezonde leefstijl bij jou past. Ik zal je wijzen op ingeslopen patronen en valkuilen zodat je deze gaat herkennen en gaandeweg steeds meer de baas wordt.

“Verandering is misschien niet altijd makkelijk, maar je gezondheid is het wel waard!”

“Health in the City is de plek in de stad waar je naar toe kan om een nieuw begin te maken met jouw gezondheid.”

Health in the City zit op locatie in zowel Rotterdam als Amsterdam. Dankzij het online coaching programma is het niet bij deze steden gebleven en begeleid ik nu mensen van Maastricht tot Groningen en van het platte- tot het buitenland. Health has no limits! 

Opleidingen

• Medische Basis Kennis 2020 – 2021
• Orthomoleculair Voedings- en Suppletieadviseur Gevorderd 2020
• Orthomoleculair Voedings- en Suppletieadviseur Basis 2019
• Nonons Coach opleiding 2018 – 2019

Cursussen

• Energetisch Morfologische Bloedtest (EMB) – 2021

Beroepsorganisatie

Ik ben Erkend Alternatief Therapeut en sinds 2021 aangesloten bij CAT. Dit betekent dat ik aan CAT-kwaliteitsstandaarden voldoe. Het CAT is een multidisciplinaire beroepsorganisatie voor alternatieve therapeuten.